Eladó ház Paks, 75.000.000 Ft, 168 négyzetméter
75 mFt
Paks,
eladó ház
Méret:
168 négyzetméter
Szobák:
5 + 1
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Paks
Cím:
centrum
Alapterület:
168 négyzetméter
Ár:
75.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9714060
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5 + 1
Telekterület:
1397
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Paks belvárosában eladó 1397 nm-es telken egy épületegyüttes, mely áll egy 33 éve épül, 127 nm-es egyedi tervezésű család, házból és egy 41 nm-es 1900 as évek első felében épült az utcafronton lévő vályogházból, (melynek belső tere megbeszélés és igény szerint, akár lakásnak, akár irodának, kialakítható.)
A családi ház hangulatos, nappaliból + 3 szobából, 2 fürdőszobából, konyhából kamrával, gardrób helyiségekből, emeleten olvasó galériából, és az emeleti teraszból áll. A földszinten egy külön WC kézmosóval, a hátsó kert felé téliker van kialakítva. A földszint részben akadálymentes. Az épület alatt van egy régi pince. A terep lehetővé tette, egy házi barkácsmühely kialakítását is. A kert termő gyümölcsfákkal, diófával, mandulafával valamint disznövényekkel van beültetve. A telek végében egy konyhaket került kialakításra. (Az öntözőrendszer vizét ásott kút biztosítja) Az utca felöl a kapun belül, több gépkocsi beállására is alkalmas beálló és egy fedett parkoló található. (A részletes és pontos alaprajz mindről tájékoztat.) Internet optikai kábeles,(120 Mbit/sec.) Az utcában nincs semilyen vezeték.
Az ingatlan nagyon jó adottságokkal rendlkezik, a főutcáról diszburkolatos utca vzezet a Dunapart felé. Az ingatlantól a belváros és a Duna 3-4 percen belül elérhető. Az emeletről a Duna és a túlparti gyönyörű ártéri erdő látható.
Érdeklődés
Bossánszky Ferencné
Az értékesítő:
Bossánszky Ferencné
Abis Ingatlaniroda
+3630 559 5064
 
 
 
 
 
 
Küldés